مهاجرت تحصیلی با همسر: مقایسه شرایط ویزا همراه در چند کشور

مهاجرت تحصیلی با همسر

مهاجرت تحصیلی با همسر و تحصیل در خارج از کشور به خصوص در کشور‌هایی مانند کانادا، آلمان، ایتالیا، هلند و فرانسه می‌تواند بهترین گزینه برای دانشجویان بین‌المللی باشد. اما خیلی از دانشجویان بین‌المللی این دغدغه را دارند که آیا همسرشان می‌تواند همراه آن‌ها مهاجرت کند؟ در واقع، برخی از کشور‌ها به همراهی‌ها و همسر دانشجویان ویزای همراه ارائه می‌دهند. در این مطلب، به بررسی اطلاعات کلی درباره شرایط ویزا همراه در چند کشور می‌پردازیم.

دریافت ویزا برای مهاجرت تحصیلی با همسر بدون دغدغه‌

تحصیل در خارج از کشور برای عده ای از دانشجویان بین‌المللی ممکن است که به دلیل دوری از همسر و خانواده خوشایند به نظر نرسد. بنابراین، کشور‌های خارجی برای جذب هر چه بیشتر دانشجویان بین‌المللی و جلوگیری از انصراف آن‌ها از مهاجرت تحصیلی راهکاری را در نظر گرفتند. این راهکار، ارائه ویزای همراه به همسر دانشجویان بین‌المللی است که با هدف تحصیل در برترین دانشگاه‌ها مهاجرت کرده‌اند. با مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی به همراه همسر، دوران تحصیل خود را با دغدغه کمتر پشت سر خواهید گذاشت. اگر شما با همسرتان قصد مهاجرت تحصیلی به کانادا یا سایر کشورها را دارید، قبل یا بعد از ورود  کشور مورد نظر می‌توانید برای دریافت ویزای همراه اقدام کنید. اما باید بعد از اِتمام تحصیلات به همراه همسر خود به کشورتان برگردید؛ البته در صورت تبدیل ویزای تحصیلی به کاری شرایط تغییر خواهد کرد.

دریافت ویزای همراه

بررسی شرایط ویزای همراه در کشورهای مختلف برای مهاجرت تحصیلی با همسر

هر کشوری، شرایط خود را برای دریافت ویزای همراه در نظر گرفته است. شما می‌توانید با مقایسه ویزای همراه در کشور‌های مختلف در زمینه انتخاب مقصد مهاجرتی خود برای مهاجرت تحصیلی با همسر آگاهانه‌تر تصمیم بگیرید. در این بخش به بررسی کشور‌های برتر برای مهاجرت تحصیلی به همراه همسر خواهیم پرداخت.

ویزای همراه برای همسر دانشجو

بررسی ویزای همراه کانادا

کانادا (Canada) این اجازه را به دانشجویان می‌دهد که برای اخذ ویزای همراه دانشجویی اقدام کنند. همسر دانشجو می‌تواند پروانه کار آزاد دریافت کند. دارندگان مجوز پروانه کار آزاد، حق کار در کانادا را داشته و به جاب آفر احتیاج ندارند. به خاطر داشته باشید که ویزای همراه کانادا، ظرف مدت ۱ الی ۴ ماه برای افراد صادر می‌شود. همسر و فرزندان متقاضی مهاجرت تحصیلی به ترتیب اجازه کار کردن و تحصیل رایگان در کشور کانادا را خواهند داشت. توجه داشته باشید که اخذ ویزای همراه کانادا با ریسک بسیار کمتری همراه خواهد بود.

بررسی ویزای همراه استرالیا

یکی از فرصت‌های ارائه شده در استرالیا (Australia) به متقاضیان تحصیل در این کشور، امکان دریافت ویزای همراه برای همسرشان است. دولت استرالیا برای دانشجویان این امکان را فراهم می‌کند تا به همراه همسرشان در کنار تحصیل در این کشور اقامت داشته باشند. شما می‌توانید بعد از شروع دوران تحصیل خود در استرالیا برای دریافت ویزای همراه درخواست دهید. ویزای همراهی می‌تواند برای همسر قانونی و رسمی متقاضی مهاجرت تحصیلی صادر شود. در صورتی که این موضوع به اثبات برسد که ازدواج‌تان واقعی نبوده است، با درخواست شما برای دریافت ویزای همراه موافقت نخواهد شد. همسران دانشجویان بین‌المللی که در استرالیا تحصیل می‌کنند، قادر به کار در این کشور به مدت ۲۰ ساعت در هفته هستند. اما همسر فرد متقاضی تحصیل در مقاطع بالاتر از قبیل دکترا و ارشد می‌تواند بدون محدودیت در استرالیا مشغول به کار شود. در واقع با تحصیل شما در مقاطع دکترا و ارشد در دانشگاه‌های استرالیا، اجازه کار تمام وقت برای همراه‌تان نیز فراهم می‌شود.

ویزای همراه انگلیس برای مهاجرت تحصیلی با همسر

برای دانشجویان بین‌المللی که می‌خواهند شریک زندگی خود را همراه خود به انگلیس (England) بیاورند، امکان دریافت ویزای همراه وجود دارد. دانشجوی بین‌المللی نمی‌تواند همسر خود را به انگلستان بیاورد مگر اینکه از حمایت مالی برخوردار داشته باشد. دانشجو باید تحت حمایت دولت باشد و بیش از ۶ ماه در انگلستان تحصیل کرده باشد. همسر دانشجو نیز می‌تواند در انگلستان مشغول به کار شود. به منظور دریافت اجازه ورود به عنوان همسر، هر دو شما باید ۱۸ سال یا بیشتر داشته باشید. فرد باید به مدت یک ترم کامل در انگلستان تحصیل کند تا قادر به اخذ ویزای همراه باشد. به علاوه، فردی که قصد دریافت ویزای همراه انگلستان برای همسرش را دارد، باید از نظر مالی تأمین باشد. البته، تمکن مالی فرد جهت دریافت ویزای همراه انگلیس برای همسرش باید به صورت مستند به اثبات برسد. به خاطر داشته باشید که در صورتی که بازه زمانی تحصیل فرد کمتر از ۶ ماه باشد، امکان دریافت ویزای همراه انگلیس وجود ندارد.

ویزای همراه هلند برای مهاجرت تحصیلی با همسر

دانشجویان بین‌المللی که در هلند (Netherlands) تحصیل می‌کنند، قادر به دریافت ویزای همراه برای همسر خود نیز هستند. اگر فردی برای ادامه تحصیل به هلند مهاجرت کند، با رعایت برخی از شرایط می‌تواند همسر و اعضای خانواده را به هلند ببرد. در صورتی که خودتان مجوز معتبر برای اقامت در هلند را نداشته باشید، قادر به دریافت ویزای همراه برای همسرتان نیز نخواهید بود. شما جهت دریافت ویزای همراه برای همسرتان باید به مدت حداقل یکسال در این کشور اقامت داشته باشید. به علاوه، مدارک شما باید نشان دهنده میزان تمکن مالی‌تان برای تأمین هزینه‌های زندگی همسرتان در هلند باشد.

مهاجرت تحصیلی با همسر در فرانسه

در صورتی که فرد دارای ویزای تحصیلی فرانسه (France)، مجوز اقامت به مدت یکسال، محل اقامت مشخص و تمکن مالی باشد، می‌تواند برای همسرش ویزا درخواست دهد. همسر دانشجو با داشتن بلوکارت اروپا می‌تواند در کشور فرانسه فعالیت کاری داشته باشد. ویزای همراه کشور یکساله به مدت یکسال اعتبار دارد و فرد می‌تواند در صورت نیاز با مراجعه به اداره مهاجرت روادید خود را تمدید کند. به خاطر داشته باشید که امکان تمدید این نوع روادید به مدت ۵ سال وجود دارد.

اگر به دنبال اطلاعات بیشتری درباره شرایط تحصیل رایگان در فرانسه هستید، می‌توانید مقاله تحصیل رایگان در فرانسه را مطالعه کنید.

مهاجرت تحصیلی با همسر در اسپانیا

اسپانیا (Spain) جزو آن دسته از کشور‌هایی محسوب می‌شود که به عنوان بهترین مقصد برای مهاجرت تحصیلی شناخته می‌شود. فرد بعد از ورود به اسپانیا برای تحصیل می‌تواند برای دریافت روادید همراه نیز درخواست دهد. متقاضی به منظور اخذ ویزای همراه اسپانیا باید حداقل 18 سال سن داشته و همسرش در این کشور مقیم دائم باشد.

مهاجرت تحصیلی با همسر در آمریکا

دانشجوی بین‌المللی می‌تواند همسر خود را به خاک آمریکا (America) دعوت کند. همسر دانشجوی بین‌المللی می‌تواند همزمان با پذیرش ویزای تحصیلی برای دریافت روادید همراه درخواست دهد. بعد از بررسی اوضاع مالی و شرایط اقامت متقاضیان برای آنها ویزای همراهی صادر می‌شود. همسر دانشجو بعد از دریافت ویزای همراهی آمریکا، حق کار در ایالات متحده را خواهد داشت. تأیید مجوز کار در آمریکا برای همسر متقاضی ممکن است که تا چهار ماه هم طول بکشد.

بررسی ویزای همراه آلمان برای مهاجرت تحصیلی با همسر

دانشجویان بین‌المللی مجاز هستند که همسر خود را در طول دوره تحصیل با استفاده از ویزای همراه به آلمان ببرند. ویزای همراهی آلمان برای همسر دانشجویان بین‌المللی صادر می‌شود که قصد اقامت موقت در کشور را دارند. دارندگان ویزای همراهی آلمان می‌توانند در صورت داشتن سن و شرایط لازم مشغول به کار در آلمان شوند.

دلایل ریجکتی ویزای همراه

ریجکتی ویزای همراه کشور‌های مختلف به دلایل مختلف اتفاق می‌اُفتد. جهت پیشگیری از مواجه با ریجکتی درخواست ویزای همراهی می‌توانید از کمک تیم حقوقی و مهاجرتی بهره‌مند شوید. در جدول زیر، دلایل ریجکتی ویزای همراهی را به شما معرفی می‌کنیم.

علل ریجکتی ویزای همراه
  • نقص مدارک و جعل اسناد
  • بودجه و تمکن مالی ناکافی
  • عدم اثبات واقعی بودن ازدواج
  • داشتن سوابق کیفری

مهاجرت به خارج از کشور

سخن آخر

مهاجرت تحصیلی، پروسه‌ای دشوار و پیچیده است؛ به همین خاطر باید زیر نظر وکیل مجرب اقدام به دریافت ویزا کنید. شما می‌توانید برای دریافت ویزای همراه، یکی از کشور‌هایی کانادا، آلمان، ایتالیا، هلند، فرانسه و یونان را به عنوان مقصد مهاجرت تحصیلی خود انتخاب کنید. شما با انتخاب این کشور‌های برتر و پیشرفته، فرصت زندگی دانشجویی بهتر در کنار همسرتان را خواهید داشت. دانشجویان ترجیح می‌دهند که کشوری را انتخاب کنند که شرایط آسان‌تری را برای دریافت روادید همراه دارد. هر یک از کشور‌های خارجی به منظور صدور ویزای همراه، چالش‌ها و قوانین خاص خودشان را دارند. از قوانین و شرایط مشترک بیشتر کشور‌ها برای دریافت این نوع روادید می‌توان به ارائه مدارک شناسایی، پاسپورت و گواهی تمکن مالی اشاره کرد. هنگام اخذ ویزای همراه، عواملی از قبیل اجازه کار همسر در کشور مقصد، میزان ریسک دریافت روادید و… را نیز باید در نظر داشته باشید. با این حال، جهت کسب جزئیات بیشتر درباره دریافت ویزای تحصیلی و همراه کشور‌های پیشرفته‌ای مانند کانادا، آلمان و فرانسه می‌توانید از کمک تیم مهاجرتی استادی بهره‌مند شوید. اگر قصد مهاجرت تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد دارید، پیشنهاد می‌کنیم مقاله بهترین کشور های مهاجرت برای کارشناسی ارشد را مطالعه کنید تا با گزینه‌های مناسب و شرایط برتر آشنا شوید.

سؤالات متداول

1. آیا تمام کشور‌ها ویزای همراه به دانشجویان ارائه می‌دهند؟

خیر؛ تمام کشور‌ها به دانشجویان بین‌المللی ویزای همراه ارائه نمی‌دهند.

2. همسر دانشجوی مقطع کارشناسی دانشگاه‌های استرالیا تا چه بازه زمانی قادر به کار کردن در این کشور است؟

همسر دانشجوی مقطع کارشناسی دانشگاه استرالیا تا مدت ۲۰ ساعت در طول هفته این اجازه را دارد که در این کشور کار کند.

3. آیا به منظور اخذ ویزای همراه، داشتن تمکن مالی لازم است؟

بله؛ به منظور اخذ ویزای همراه، همسرتان که در کشور خارجی تحصیل می‌کند باید تمکن مالی خود را به اثبات برساند.

4. ریجکتی ویزای همراه به چه دلایلی رخ می‌دهد؟

نقص مدارک، جعل اسناد، بودجه ناکافی، عدم اثبات واقعی بودن ازدواج و داشتن سوابق کیفری را می‌توان از علل ریجکتی ویزای همراه در نظر گرفت.

5. آیا همسر دانشجو به عنوان فرد همراه می‌توانند در کشور مقصد اجازه کار تمام وقت داشته باشد؟

با توجه به شرایط کشور مقصد به همسر دانشجویان دارای ویزای همراه، اجازه کار کردن به صورت موقت یا تمام وقت داده می‌شود.

منابع: instagram.com | VisaGuide.World

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *